Solroskakor
Serverar:
25 portioner
Passar bra ihop med jordgubbssoppa
Ingredienser
1 äggvita
1 dl solroskärnor
½ dl råsocker
2 msk mjöl
½ tsk bakpulver
Instruktioner
Vispa äggvitan till ett vitt skum.
Mixa solroskärnorna. Vänd ner socker, mjöl blandat med bakpulver och mixade solrosfrön i äggvitan.
Klicka ut smeten med en tesked på en bakpappersklädd plåt.
Grädda i 200 grader i 5-7 minuter.
Liknande recept
Solroskakor
3.3
60
3
Solroskakor
5
45
1
Solroskaka med äpple
5
10-12
Saftig solroskaka
4-10
Spröda solroskakor
30 min
30
Solroskaka
45 min
12-14
Solroskakor med choklad
20
Äppel- och solroskaka med vaniljtopping
10-12
Jordgubbssoppa
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!