Soltorkad tomat pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

ett väldingt gott sätt att tillaga kycklingen på!

Ingredienser

  • Ca 600 gram kycklingfilé
  • 1 burk soltokade tomater (använd oljan som tomaterna ligger i också)
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • olivolja
  • ½ dl permesanost
  • Instruktioner

    Steck kycklingen lätt så den får en fin färg. ( den ska inte bli klar ) lägg sedan upp den i någon slags ungssäker form. låten den vila lite, tills du kan ta på dom. medans dom vilar så kan du passa på att göra peston. lägg allt i en bunke , mixa det . blir det för tjockt så tillsätt lite olivolja . kleta sedan på peston på kycklingen och in i ungnen. ungsvärme 190 - 200 grader , titta till dom lite då och då , så att dom blir så som ni vill ha dom

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pesto
    Pesto är den där gröna såsen som är så god i sallader, på pasta eller...

    Helgens grillsås!
    I kokboken under rubriken "såser" finns gott om förslag på grillsåser!...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben