Sotad fisk från New Orleans

Serverar: 6 portioner

En god laxrätt

Ingredienser

  • ½ laxsida,ca 800 g
  • 2 msk smör
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk mald koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Lägg laxen på ett ugnsäkert fat. Bred ut smöret på laxen och krydda och salta ovanpå. Sätt i en stektermometer i mitten på fisken där den är som tjockast och ugnsstek i 200 grader till 60 grader innertemperatur,ca 20 min.
    2. Skär upp laxen i skivor och servera med kokt ris,smält smör och Avokado och grapefruktsallad

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben