Spätta i spännande sås

Serverar: 4 portioner

Fisk är så gott men man lagar det för sällan... detta är iaf en av favoriterna....

Ingredienser

  • 600 gr spättafiléer
  • 1/2 tsk salt
  • 1 gul lök
  • 50 gr rökt skinka
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk fransk senap
  • 1 fiskbuljong tärning
  • Instruktioner

    1. 1, Salta spättafiléerna och rulla ihop dem. 2, Hacka löken och tärna skinkan. 3, Vispa ihop creme fraiche, mjölk, senap och fiskbuljong i en traktörpanna. Lägg i lök och skinka och låt koka ihop något under 5 min. 4, Lägg i spättarullarna och låt koka på svag värme ca 5-10 min tills fiskköttet är vitt. Garnera med dill.
    2. Gott till: Kokt potatis...

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben