Spättagratäng med fänkål

Serverar: 2 portioner

Gott.

Ingredienser

  • ½ skivad röd paprika
  • ½ skivad orange paprika
  • ½ skivad gul lök
  • ½ skivad fänkål
  • 2 tsk matfett
  • 4 rödspättafiléer, ca 350 g
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 dl Kelda simply cheese, ostsås
  • 2 portioner kokt quinoa
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Fräs paprika, lök och fänkål i en stekpanna med matfett tills grönsakerna blivit lite mjuka. Lägg över i en ugnssäker form och täck bottnen med grönsakerna.
    2. Salta och peppra fiskfiléerna. Rulla samman och lägg ovanpå grönsakerna. Häll över ostsåsen och gratinera, ca 15 minuter, i mitten av ugnen. Servera med kokt quinoa och dekorera med dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben