Spagetti Carbonara

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Väldigt gott och enkelt att göra!

Ingredienser

  • 400 g spagetti
  • salt
  • 200 g bacon
  • 4 äggulor
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 1 dl parmesan
  • grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp spagettin tills den är mjuk men med lite tuggmotstånd.
    2. Skär baconet i strimlor och stek dem tills de blir knapriga.
    3. Blanda äggulorna med crème fraiche och parmesanost. Smaka av med svartpeppar.
    4. Häll upp spagettin i ett durkslag och låt den rinna av väl. Blanda spagetti, äggblandnig och bacon i en stor skål och servera genast.
    5. Man kan även blanda ner lite röd paprika för att få lite mer färg.
    6. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pasta carbonara
    En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben