Spaghetti med salami, bakade tomater och buffelmozzarella

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 2 dl ajvar relish, alt. röd pesto
  • 1 msk olivolja
  • 250 g salami
  • 125 g buffelmozzarella
  • 4 rädisor
  • 2 msk bladpersilja, strimlad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 150 grader.
    2. Picka och dela tomaterna, blanda med olivolja. Salta och peppra. Baka i ugnen ca 5 minuter.
    3. Koka spaghettin och skölj kallt. Blanda därefter med ajvar relish, alternativt röd pesto. Dela sockerärtorna på hälften och koka ca 30 sekunder i saltat vatten och kyl i kallvatten.
    4. Skiva salami, rädisor och blanda med pastan. Lägg därefter på de bakade tomaterna, skivade buffelmozzarellan och garnera med strimlad persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben