Spanskt ris med kräftor

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Glutenintolerant: läs korvens ingredienslista Laktosintolerant: läs korvens ingredienslista

Ingredienser

  • 3 dl basmatiris eller långkornigt ris
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk olja
  • 200 g chorizokorv i slantar
  • 2 strimlade paprikor
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 400 g krossade tormater
  • 200 g kräftstjärtar i lag
  • 2 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    Koka riset Fräs löken mjuk i olja. Låt korven steka med. Tillsätt paprikor, vitlök och tomater. Koka upp och blanda ner det kokta riset. Strö kräftstjärtar och persilja över.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben