Sparris med romsås
Serverar:
4 portioner
En enkel och god förrätt.
Ingredienser
20 gröna sparrisar
1 msk fin hackad rödlök
Sås
2 dl lätt créme fraiche
50 g löjrom
Instruktioner
Lägg ner sparrisen i så mycket kokande vatten att den knappt täcks. Sjud 2-5 minuter.
Blanda samman såsen.
Servera den varma sparrisen med romsåsen och rostat bröd. Strö över rödlök.
Liknande recept
Grön sparris med pesto och pasta
4
10 min
2-4
2
Sparris som förrätt
2
25 min
4
3
Fiskfilé med räksås, champinjoner och sparris
4
Tortellinigratäng med sparris
3.5
4
2
Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
4
4
Smal romsås
5
5 min
4
1
GI- grillad röding och sparris
4
Färskpotatissallad med sparris och jordgubbar
8-10
1
Pasta med hummersås, räkor och parmesanstekt sparris
5
20 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!