Sparrismousse med räkor

Serverar: 4 portioner

Lättlagad mousse som kan svängas ihop medan gästerna väntar!

Ingredienser

  • 200 g grön sparris, fryst eller på burk
  • 1-2 dl gräddfil
  • 2 msk pesto
  • Ett par kvistar färsk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Till garnering
  • Räkor, musslor eller andra skaldjur
  • Instruktioner

    1. Tina den frysta sparrisen eller häll av den på burk. Mixa alla ingredienser till en fluffig mousse. Smaka av med salt och peppar och ställ kallt fram till servering.
    2. Garnera med valfria skaldjur. Lägg gärna upp på salladsbädd och toppa med färska örter, sparris, flingsalt och nymald svartpeppar.
    3. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben