Spenat- och kycklingomelett

Rakt ner i pannan! Enkelt och bekvämt!!

Ingredienser

  • 350 g Taco kyckling
  • 1 påse, 80 g bladspenat
  • 500 g potatis
  • 1 gul lök
  • 1 dl valfri riven ost
  • 4 hela ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • Gräslök, efter smak, toppa med skuren gräslök
  • Instruktioner

    1. Ugn 175 grader.
    2. Koka potatisen, nästan färdiga, låt svalna.
    3. Förväll bladspenaten hastigt och kyl i kallt vatten, pressa ut vattnet.
    4. Tärna potatisen och hacka löken, fräs i matfett med spenaten och kycklingen.
    5. Blanda ägg,vispgrädde, riven ost, salt och peppar. Tillsätt övriga ingredienser.
    6. Grädda omeletten snabbt på spisen.
    7. Sätt in den i ugnen i ca 10 min. Toppa omeletten med grovt hackad gräslök. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben