Spenat- och kycklingomelett
Rakt ner i pannan! Enkelt och bekvämt!!
Ingredienser
350 g Taco kyckling
1 påse, 80 g bladspenat
500 g potatis
1 gul lök
1 dl valfri riven ost
4 hela ägg
1 dl vispgrädde
Gräslök, efter smak, toppa med skuren gräslök
Instruktioner
Ugn 175 grader.
Koka potatisen, nästan färdiga, låt svalna.
Förväll bladspenaten hastigt och kyl i kallt vatten, pressa ut vattnet.
Tärna potatisen och hacka löken, fräs i matfett med spenaten och kycklingen.
Blanda ägg,vispgrädde, riven ost, salt och peppar. Tillsätt övriga ingredienser.
Grädda omeletten snabbt på spisen.
Sätt in den i ugnen i ca 10 min. Toppa omeletten med grovt hackad gräslök. Servera med sallad.
Liknande recept
Grekisk spenat-/fetaostpaj
4.8
1 h
6-8
6
Spenat- och fetaostpaj
4.3
45 min
4-6
1
Spenat- och valnötspasta
4.7
25 min
4
2
Kyckling- spenat- och ädelostpaj
1 h
6
Evas spenat- och äggröra
10 min
2-4
Spenat- och fetafyllda cannelloni med tomatsås
1
45 min
2-3
Spenat-& ädeloströra
4-6
Spenat- och fetaostpiroger
1.5
30 min
4
1
Spenat- och potatisragu
3
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!