Spenat- och morotsmums
Serverar:
2 portioner
Tid:
20 minuter
Vegetariska biffar.
Ingredienser
1½ dl mjölk
2 ägg
2½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
75 g bladspenat
1 riven morot
Instruktioner
Blanda ägg och mjölk, blanda vetemjöl och bakpulver, rör i ägg och mjölkblandningen. Rör till en slät smet, blanda i spenat och morot, stek på medelvärme.
Servera gärna med en god sallad.
Liknande recept
Grekisk spenat-/fetaostpaj
4.8
1 h
6-8
6
Spenat- och fetaostpaj
4.3
45 min
4-6
1
Spenat- och valnötspasta
4.7
25 min
4
2
Kyckling- spenat- och ädelostpaj
1 h
6
Evas spenat- och äggröra
10 min
2-4
Spenat- och fetafyllda cannelloni med tomatsås
1
45 min
2-3
Spenat-& ädeloströra
4-6
Spenat- och fetaostpiroger
1.5
30 min
4
1
Spenat- och potatisragu
3
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!