Spenat- och örtröra
Serverar:
8 portioner
En härlig röra att doppa skaldjuren i.
Ingredienser
250 g fryst spenat
2 vitlöksklyftor
Olivolja
500 g keso
½ dl finhackad dill
½ dl finhackad persilja
Salt
Peppar
Instruktioner
Tina spenaten i en kastrull och låt det mesta av vattnet koka bort.
Pressa vitlöken och fräs den i lite olivolja i en annan kastrull. Blanda i spenaten och låt den fräsa med en stund. Låt kallna något.
Blanda sedan spenat, keso, dill och persilja, gärna i matberedare. Smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Grekisk spenat-/fetaostpaj
4.8
1 h
6-8
6
Spenat- och fetaostpaj
4.3
45 min
4-6
1
Spenat- och valnötspasta
4.7
25 min
4
2
Kyckling- spenat- och ädelostpaj
1 h
6
Evas spenat- och äggröra
10 min
2-4
Spenat- och fetafyllda cannelloni med tomatsås
1
45 min
2-3
Spenat-& ädeloströra
4-6
Spenat- och fetaostpiroger
1.5
30 min
4
1
Spenat- och potatisragu
3
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!