Spenat och pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 7 minuter

En god mix av Spenat & Pasta, servera med valfritt tillbehör... kött, fågel eller fisk. Vad du än känner för.

Ingredienser

  • Pasta
  • 1 påse fryst Hackad Spenat
  • 3/4 dl mjölk
  • 0.5 purjolök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk ost
  • Instruktioner

    1. * Koka pastan * Strimla purjolöken * Lägg i purjolöken och spenaten i stekpannan * Häll i mjölken i stekpannan * Salta och peppra efter efter behov * Koka in och sjud i 5 minuter * Riv 2 osten och lägg på spenaten * Blanda spenaten med den nykokta pastan
    2. Klart! Servera med kött, fågel, fisk eller varför inte äta det som det är?!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    En smak av Italien
    Italien - stöveln i södra Europa, fullständigt sprakar av goda smaker...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben