Spenatfyllda gösfiléer

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En väldigt lättlagad och jättegod fiskrätt.

Ingredienser

  • 600 g gösfiléer utan skinn
  • Smör
  • Matolja
  • Salt
  • Peppar
  • Fyllning
  • 80 g babyspenat
  • 2 krm pepparmix
  • 2 krm salt
  • 2 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Dela gösfiléerna i åtta lika stora bitar. Skölj och hacka spenaten till fyllningen. Blanda pepparmix, salt, crème fraiche och spenat. Fördela fyllningen på fyra av filéerna och lägg sedan de övriga filéerna ovanpå. Stek filéerna några minuter på varje sida i smör och matolja. Salta och peppra.
    2. Servera med citronklyftor, skivade rädisor, bladspenat och kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben