Spenatsallad med fetaost och jordgubbar

Serverar: 4 portioner

Somrig och läcker sallad.

Ingredienser

  • 1 liter jordgubbar
  • 1 rödlök
  • 150 g babyspenat
  • 150 g fetaost
  • ½ kruka mynta
  • 1 dl svarta oliver
  • Flingsalt
  • Nymald svartpeppar
  • Vinägrett
  • 2 msk crema di balsamico
  • 2 tsk flytande honung
  • ½ dl olivolja
  • ½ krm salt
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop vinägretten.
    2. Halvera jordgubbarna. Skala och skiva löken. Blanda med spenaten i en stor skål. Vänd i lite av vinägretten och salta och peppra efter smak. Smula i osten och riv i myntabladen. Garnera med oliverna. Servera med resten av vinägretten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben