Spenatsoppa med Laxköttbullar och Kryddoststänger

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Litet festligare variant av spenatsoppan

Ingredienser

  • 2 paket (á 375g) Findus Stuvad spenat
  • 1 ark smördeg
  • 1 äggula, uppvispad i litet vatten
  • 1 dl kryddost 31%, riven (eller annan ost efter smak)
  • 2 paket (á a1/2 dl) Milda Mat extra 4%
  • 1 paket (600 g) Abba Laxköttbullar
  • Instruktioner

    1. Kavla till smördegsarket lätt. Pensla med äggula, strö över ost och vik en gång. Skär i 2 cm remsor. Snurra remsorna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, tryck fast ändarna i papperet. Grädda gyllenbruna i ugn på 200 grader., 10-12 minuter beronede på ugn.
    2. Värm spenat med Milda Mat extra på svag värme. Späd med vatten efter behov. Smaka av med salt och peppar. Stek Laxköttbullarna enligt anvisningarna på paketet.
    3. Servera soppan med några laxköttbullar i samt en kryddstång.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4-5
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben