Spett med mozarella, prusciutto, tomat och basilika.
Serverar:
2 portioner
Tid:
15 minuter
Enkel, fräsch och supergod
Ingredienser
1 st mozarellaost , godast blir den som är gjord av buffelmjölk
1 pkt prusciutto
1 ask coktailtomater på kvist
1 kruka basilika
Flingsalt
Smakrik olivolja
Små grillpinnar av bambu
Instruktioner
Skär mozarellan i t årtbitar, dela tomaterna på mitten och repa fina blad av basilikan. Dela skinkan i halvor.
Varva på grillpinnarna i följande ordning tomat, ost, ett basilikablad och skinkan, ca tre gånger och sluta med en tomathalva.
Lägg upp pinnarna på ett vackert fat och strö flingsalt över och ringla rikligt med olivolja.
Servera som förrätt eller som plockmat till ett gott vitt vin.
Liknande recept
Snabb Kycklinggryta Med Tomat Och Basilika
3.5
30 min
4
1
Fetacremé med soltorkad tomat & färsk basilika
5
10 min
2-3
1
Basilikafisk med mozarella och tomat
2.7
45 min
4
2
Fylld köttfärslimpa med mozarella & tomat
5
1 h
4
3
Pasta med fläskytterfile, soltorkade tomater och basilika
5
30 min
2
2
Tomat och basilika paj
3.5
1 h 15 min
4
1
Falukorvgryta Tomat & Basilika
5
20 min
3-4
Matmuffins med soltorkade tomater och basilika
12
Jordgubbssallad med parma, mozarella och basilika
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!