Spett med mozarella, prusciutto, tomat och basilika.

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Enkel, fräsch och supergod

Ingredienser

  • 1 st mozarellaost , godast blir den som är gjord av buffelmjölk
  • 1 pkt prusciutto
  • 1 ask coktailtomater på kvist
  • 1 kruka basilika
  • Flingsalt
  • Smakrik olivolja
  • Små grillpinnar av bambu
  • Instruktioner

    1. Skär mozarellan i t årtbitar, dela tomaterna på mitten och repa fina blad av basilikan. Dela skinkan i halvor.
    2. Varva på grillpinnarna i följande ordning tomat, ost, ett basilikablad och skinkan, ca tre gånger och sluta med en tomathalva.
    3. Lägg upp pinnarna på ett vackert fat och strö flingsalt över och ringla rikligt med olivolja.
    4. Servera som förrätt eller som plockmat till ett gott vitt vin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben