Spett på färskpotatis med pesto

Serverar: 16 portioner

Enkelt och gott...ännu enklare med färdig pesto...

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatisar, kokta små
  • 16 st bambuspett
  • Flingsalt
  • Pesto
  • 25 g pinjenötter
  • 50 g parmesan, finriven
  • 25 st basilikablad
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk citron, pressad
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • Instruktioner

    1. Kör alla ingredienser till peston i matberedare eller med mixerstav. Salta och peppra.
    2. Blanda ihop pesto och potatis i en bunke. Låt stå och marinera i ca 3 timmar.
    3. Trä upp potatisen på spett och strö på lite flingsalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben