Sprödbakad fisk med västerbottenost

Serverar: 4 portioner

Underbar fiskgratäng som gärna serveras med potatismos och hericots verts.

Ingredienser

  • 600g sejfilé
  • Salt
  • ½ pressad citron
  • 3 msk vatten
  • 1 liten gul lök
  • 1 tsk paprikapulver
  • ½ dl dill
  • 1 dl ströbröd
  • 2 dl riven västerbottenost
  • 100g smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader Lägg fisken i ugnsform. Pressa över citron, krydda med salt och slå över vatten, täck med aluminiumfolie. In i ugn 10min.
    2. Blanda ner finhackad lök, hackad dill, ströbröd och grovriven västerbottenost i 100g smällt smör. Fördela blandningen över fisken. In i ugn ytterligare 10min

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    The_mama97mia 30 november 2011

    tack för idén, jag utgick från det här men det blev ett helt annat recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben