Stekt fisk med hummus
Serverar:
1 portioner
295 kalorier per portion
Ingredienser
150 g vit fiskfilé
1 bit aubergine
1 tomat
0,5 gul lök
1 tsk olja
1 krm malen koriander
1 krm spiskummin
1 krm salt
Hummus
0,5 dl kokta kikärter
2 msk mild yoghurt
En halv pressad vitlöksklyfta
Salt
Peppar
Tillbehör
Limeklyftor
Sallad
Instruktioner
Skär aubergine, tomat och lök i bitar. Stek fisken i olja i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida.
Stek samtidigt grönsakerna bredvid fisken i pannan. Krydda med koriander, spiskummin och salt.
Mosa kikärterna och blanda med yoghurt, vitlök, salt och peppar.
Servera fisken med hummus,limeklyfta och sallad.
Liknande recept
Stekt fisk med gräslökssås
3.5
2
Stekt fisk med skaldjurssås
4
God sås till stekt fisk
5
1-5
1
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!