Stekt fisk med hummus

Serverar: 1 portioner

295 kalorier per portion

Ingredienser

  • 150 g vit fiskfilé
  • 1 bit aubergine
  • 1 tomat
  • 0,5 gul lök
  • 1 tsk olja
  • 1 krm malen koriander
  • 1 krm spiskummin
  • 1 krm salt
  • Hummus
  • 0,5 dl kokta kikärter
  • 2 msk mild yoghurt
  • En halv pressad vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar
  • Tillbehör
  • Limeklyftor
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Skär aubergine, tomat och lök i bitar. Stek fisken i olja i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida.
    2. Stek samtidigt grönsakerna bredvid fisken i pannan. Krydda med koriander, spiskummin och salt.
    3. Mosa kikärterna och blanda med yoghurt, vitlök, salt och peppar.
    4. Servera fisken med hummus,limeklyfta och sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben