Stekt makrill i tomatsås med ris
Serverar:
1 portioner
En god och lättlagad makrillsås.
Ingredienser
Ris
1 burk Makrillfilé i tomatsås, konserv
2 dl vatten
1 msk soya
2 msk mjöl
2-3 msk tomatpuré
Salt
Peppar
Instruktioner
Koka riset enligt anvisningar.
Börja med att hälla i vattnet och makrillen i stekpannan, värm sedan upp pannan. Häll sedan ner soyan och tomatpurén, rör till sist ner mjölet. Salta och peppra efter behag. Rör om.
Låt det puttra på svag värme tills såsen har tjocknat.
Liknande recept
Stekt ris med makrill
1
Stekt makrill i grädd och dillsås.
5
1 h
4
2
Stekt ris från Sri Lanka
3
6
1
Stekt panerad makrill
5
30 min
4
1
Thaikryddad fläskfilé med stekt ris
4.5
4
2
Mors stekta makrill
4.8
4-6
3
Ingelas makrill i tomatsås
40 min
6
Stekt ris med räkor och räkbullar (stark)
1
Stekt ris med vitlök
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!