Stekt torsk med äggsås

Serverar: 4 portioner

En god fiskrätt.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 dl grädde
  • 600 g torskfilé
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka äggen i 6-7 minuter. Spola kallt vatten och skala. Hacka äggen grovt. Koka upp grädde i en kastrull och lägg i hackat ägg. Rör om och smaka av med salt och peppar.
    2. Salta och peppra fisken. Hetta upp en stekpanna med lite smör. Stek fisken ca 3 - 4 minuter per sida. Servera fisken direkt tillsammans med en klick äggsås, kokta gröna ärtor och cocktailtomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    CHR11E 17 april 2012

    var försiktig med svartpepparn i såsen.... jag hade på lite för mkt märkte jag :D jag är kass på kryddor!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben