Stekta pilgrimsmusslor

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 12 stora pilgrimsmusslor
  • 40 g smör
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 st finhackade schalottenlökar
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • salt
  • nymalen peppar
  • Instruktioner

    Stek pilgrimsmusslorna lätt i teflonpanna, de skall bara precis hettas upp - inte mer. Lägg upp på varma tallrikar. Klicka ned smöret i pannan på medelgod värme och bryn det mycket lätt. När smöret börjar brynas tillsätter du snabbt de övriga ingredienserna under omrörning. Häll såsen över pilgrimsmusslorna och servera omedelbart.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Pilgrimsmusslor
    På engelska heter de scallops och på franska Coquilles. St Jacques är...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben