Stekta rödbetor

Serverar: 4 portioner

Gott tilltugg till kötträtter.

Ingredienser

  • 300 g rödbetor
  • smör
  • salt
  • peppar
  • 1 msk kummin
  • ströbröd
  • Instruktioner

    Koka rödbetorna och skala dem. Skär dem i klyftor. Stek dem i smör i stekpanna. När de fått lite färg och blivit varma krydda med salt, peppar och kummin, stek ytterligare någon minut på svag värme. Strö övr lite ströbröd och rör om. Servera !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatisgratäng
    Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...

    Potatismos
    Inga fiskpinnar utan potatismos till! Det håller säkert många svenskar...

    Våra goda middagar i Annecy!
    Middagen igår var väldigt fransk och avnjöts under många timmar med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben