Stuvad svamp

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 liter hackad svamp
  • 1/2 finhackad lök
  • olja
  • 1 matsked mjöl
  • 3 dl grädde
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Bryn svampen och löken lätt i olja i kastrullen. Rör ner mjölet och tillsätt sedan grädden. Låt allt koka upp under omrörning och låt sedan stuvningen sjuda i minst 30 minuter. Rör om då och då.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vilken svamp..?
    Vi har verkligen blivit bortskämda med en massa härliga svampsorter...

    Svamplära!
    Passa på att lära dig de vanligaste svampsorterna!Svamp är en ömtål...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben