Svampröra och lufttorkad skinka på baguette

Serverar: 6 portioner

Denna rätt gör succé som tilltugg eller förrätt.

Ingredienser

  • 150 g svamp tex. shiitake eller skogschampimjoner
  • 1 krm salt
  • 1 msk Svenskt Smör från Arla
  • 2 dl Arla Köket créme fraiche gourmet rostad vitlök & timjan
  • 1 surdegsbaguette
  • 100 g lufttorkad skinka
  • 1 dl hackad gräslök
  • Instruktioner

    Dela svampen i bitar. Salta och stek den i smör 3-4 minuter. Mixa svampen fint. Låt svalna och blanda med créme fraiche. Skär baguetten i skivor och rosta den i ugn eller brödrost. Dela skinkan i mindre bitar. Fördela svampröra och skinka på brödskivorna. Strö över hackad gräslök!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben