svampstuvning

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En krämig svampstuvning som kan användas till mycket till exempel en omelett

Ingredienser

  • 1 liter rensad svamp
  • 2 msk smör
  • 1 ½ msk vetemjöl
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 1 ½ dl mjölk
  • 2 krm salt
  • ½ krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär svampen i mindre bitar. fräs den i smör på medelvärme tills all vätska kokat in. Pudra över mjölet och rör om. Späd med grädde och mjölk under omröring till en slät stuvning.
    2. Låt den sjuda i 5 minuter tillsätt salt och peppar. Om den blir för lös tillsätt ½ msk mjöl till.
    3. Smaklig måltid!
    4. Mvh Daniel

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Syrah - druva med gamla anor
    Druvan Syrah anses vara den av de nobla druvorna som går att spåra...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben