Svarta lådan

Serverar: 4 portioner

Som sagt är jag tokig i kål. Denna är väldigt god och full av smaker.

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 1 purjolök
  • 4 dl strimlad vitkål
  • 5 msk balsamvinäger
  • 5 msk japansk soja
  • 3 msk brun farin
  • 1/2 spansk peppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    1. Stek färs och lök, stek purjo och vitkål. Blanda ihop i en gryta. Blanda i farin, japansk soja, balsamvinäger, spansk peppar och hackad vitlök. Låt puttra i 10 min.
    2. Servera med ris och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dolores 23 april 2012

    Vill bara säga............Alla bara älskar den !

    Relaterade Artiklar

    KRAV presenterar: Den Gröna Lådan
    För dig som vill ha KRAV-märkt kött är det nu lättare att hitta. Grön...

    Fudge
    En av våra mest älskade klassiker, när julgodiset plockas fram, är fud...

    Världens bästa bourbon
    Under en konferens på Smådalarö Gård för några veckor sedan provade ja...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben