Svartvinbärssås
Serverar:
4 portioner
Tid:
5 minuter
Passar bra till exempelvis tjälknöl av ren eller nöt.
Ingredienser
1 dl outspädd svartvinbärssaft
1 dl vatten
½ dl kalvfond
1 tsk worcestersås
1 tsk äppelcidervinäger
2 msk maizena
Salt
Peppar
Instruktioner
Blanda svartvinbärssaft, vatten, kalvfond, worcestersås och äppelcidervinäger i en kastrull. Koka upp.
Blanda maizena med lite kallt vatten och red såsen till lagom konsistens. Salta och peppra efter smak.
Liknande recept
Kronans kaka med svartvinbärssås
5
12
Porc au cassis - fläskfilé med svarta vinbär
4
6
1
Varm svartvinbärssås med kaktusglass
4
Rådjursytterfilé med svartvinbärssås
4
Biff special med svartvinbärssås
2
Salamifyllda rullader i svartvinbärssås
40 min
4
Päron i svartvinbärssås
4
Chokladkaka med svarta vinbär
8-10
Chèvrekycking
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!