Tabasco- och senapskyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Hett och fräscht serveras på en bädd av salladsblad.

Ingredienser

  • 8 skinn och benfria kycklinglår
  • Blandade salladsblad, till servering, lagom för fyra personer
  • Sås
  • 2 msk dijonsenap
  • 6 droppar tabasco
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk soja
  • Instruktioner

    1. Hetta upp en stor stekpanna eller grillpanna. Putsa köttet rent från ev fett.
    2. Rör i en vid skål ihop senap, tabasco, vitlök och soja till en sås. Vänd runt köttet i såsen så att varje köttbit är väl insmord. Lägg ner köttet i pannan och tryck ut det platt och stek 8 - 10 minuter på vaje sida.
    3. Serveras rykande varm eller kall på en bädd av blandad grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben