Teriyaki lax

Serverar: 4 portioner

Teriyaki lax

Ingredienser

  • 4 laxfilébitar á 150g
  • Blue Dragon sushi ris
  • 1 flaska Blue Dragon teriyakimarinad
  • Instruktioner

    Marinera laxen i hälften av teriyaki-marinaden i ca 30 minuter, vänd laxen efter halva tiden. Tag upp laxbitarna ur marinaden och lägg i ugnssäker form. Tillsätt resten av marinaden och tillaga ca 10-12 minuter i 250 grader eller stek den färdig i olja i stekpanna. Garnera med lime och servera med kokt sushi-ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lax, lax, lax
    Vi är bortskämda med lax här i Sverige och är nästan trötta på den und...

    Kuckeliku!
    När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben