Teriyakikyckling med ris

Serverar: 4 portioner

Väldigt god och enkel kycklingrätt! Teriyakisås finns i den asiatiska/utländska delen i välsorterade mataffärer.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 5 skivor bacon
  • 5 dl vispgrädde
  • 1-1,5 dl teriyakisås
  • 1 tsk sambal olek
  • 1 vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Skiva filéerna tunt och stek baconet krispigt i bitar. Lägg i en ugnsform. Koka upp resen av ingredienserna, smaka av och häll i formen. Tillaga i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 25-20 minuter. Servera med kokt ris och grönt.

    Liknande recept

    4
    45 min
    6-8
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben