Tex mex fisk

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb fiskrätt för familjen.

Ingredienser

  • 1 torskblock
  • 3 dl lätt créme fraiche
  • 1/2 påse tacokrydda
  • 1 liten gul lök
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Tina fiskblocket och lägg i ugnsform. Salta lätt. Strö över hackad lök. Blanda fraiche och tacokrydda klicka över fisken. Strö över osten. Gratinera i 20 minuter i 225 grader. Äts med potatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    Maja75 25 maj 2009

    Lite annorlunda smaker tillsammans, men gott och lätt att göra! Skippar nog osten nästa gång. Känns som att det fungerar ändå. Gott med potatis till, precis som receptet anger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben