Serverar: 4 portioner
Tid: 35 minuter
GI.
Blanda såsen av pressad lime, sojan, fisksåsen, vattnet, majsenan och sambal oeleken. Skala ingefäran och vitlöken. Hacka smått. Skala moroten och skär i slantar. Ansa och skölj sockerärtorna och salladslöken/purjon. Skär löken i skivor. Hacka jordnötterna grovt. Skär kycklingen i centimetertjocka skivor. Fräs den hackade ingefäran och vitlöken i oljan 10 sekunder. Häll i morotsslantarna och fortsätt fräsa på hög värme i 1 minut. I med resten av grönsakerna och fräs och rör ytterligare en minut. Lägg det frästa på en tallrik eller i en skål. Stek kycklingbitarna i 45 minuter så att de blir genomstekta. Häll såsen i stekpannan och rör om. Häll i även de stekta grönsakerna och rör ett varv till. Servera genast.