Thaigryta med rotsaker och räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lätt och enkelt.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 2 paket frysta rotsaker, Findus
  • 1 burk thai red curry sauce
  • Ev 1-2 dl vatten
  • 400 g skalade räkor
  • 0,5 kruka koriander, hackad
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Fräs den i olja ca 5 min. Tillsätt rotsakerna och fräs ytterligare i 5 min.
    2. Blanda i thaisåsen och koka upp. Späd med lite vatten om det behövs. Sjud ca 10 min. Fördela rotsakerna i tallrikar och toppa med räkor och koriander. Servera bröd till. Du kan även servera ris till om du vill ha en mer mättande måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben