Thaigryta med fisk och räkor

Serverar: 2 portioner

Kelda soppa är också en bra grytbas. Du tar bara lite mindre soppa och lite mer ingredienser.

Ingredienser

  • 3 dl Kelda thaisoppa
  • 1 purjolök
  • 300 g filé, t ex lax och torsk
  • 1 dl skalade räkor
  • Instruktioner

    1. Koka upp soppan i en vid gryta.
    2. Skär purjolöken och fisken i stora bitar. Låt det sjuda i soppan på svag värme ca 5 min.
    3. Lägg i räkorna på slutet.
    4. Häll upp i djupa tallrikar.
    5. Servera med vitlöksstekta brödskivor eller basmatiris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sannis87 2 februari 2009

    Tänkte göra den här soppan te helgen men har en liten fråga!? - Kan man ta i lite mer grönsaker ex. soppgrönsaker i för att få en liten fylligare soppa!?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben