Thailändsk kycklingsallad

Serverar: 2 portioner

En snabb sallad med spännande smaker. Innehåller endast 230 kcal/port!

Ingredienser

  • 100 g äggnudlar
  • 2 cm färsk ingefära (riven)
  • 2 tsk olja
  • 200 g kycklingbröstfilé
  • 2 msk soja
  • 4 salladslökar
  • 1 grön paprika
  • 1 gul paprika
  • Pressad saft av en lime
  • 1 röd chilifrukt
  • Instruktioner

    1. Tillaga nudlarna enl anvisningen på förpackningen. Spola dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en stor skål och klipp dem i mindre bitar.
    2. Fräs ingefäran i oljan i en wokpanna. Lägg i kycklingen som du strimlat i mindre bitar och fräs på ganska stark värme tills den fått fin färg. Häll i sojan och fräs en halv minut.
    3. Blanda i kycklingen i nudlarna och rör i övriga ingredienser.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben