Thailändsk potatisstuvning

Serverar: 4 portioner

Smakrikt och gott tillbehör

Ingredienser

  • 600 g fast potatis
  • ½ gul lök i tunna skivor
  • 1 tsk finhackad chilipeppar
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 dl kokosgrädde
  • ½ grönsaksbuljongtärning
  • 3 dl vatten
  • Färska korianderblad till servering
  • Instruktioner

    Skala potatisarna och skär dem i mindre bitar. Lägg dem i en traktörpanna tillsammans med lök, chili, salt, peppar och kokosgrädde. Rör ner buljongtärningen och vattnet. Koka upp och sjud tills potatisbitarna är mjuka, cirka 15 minuter. Rör då och då. Potatisarna ska vara såsiga, som en lös stuvning. Smaka av. Strö på strimlade färska korianderblad vid serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben