Toast med krabba, kapris och rödlök

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

En mycket god förrätt, passar även som kvällsmacka.

Ingredienser

  • 1 burk krabba
  • 2 skivor formfranska
  • ½ msk smör
  • 1½ msk senap
  • ½ msk senap , osötad
  • ½ msk vinäger
  • 1 msk strösocker
  • ½ dl matolja
  • 1 msk färsk dill , hackad
  • salt
  • 2 klyftor citron
  • färsk dill , till garnering
  • peppar
  • ½ msk kapris
  • ½ rödlök , skivad
  • 2 blad bladsallad
  • Instruktioner

    1. Öppna burken med krabba och låt krabbköttet hänga av i en finmaskig sil. 2. Rör ihop senap, vinäger och socker. Tillsätt oljan försiktigt, lite i taget under ständig omrörning så att det blir en sås. Blanda i dill och smaka av med salt och peppar. 3. Stek brödskivorna gyllenbruna i smör. 4. Lägg på sallad på toasten och toppa med krbbkött, sås, kapris och skivad rödlök. Garnera med citron och dill

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben