TOAST MED ROSTBIFF

Serverar: 4 portioner

Rostbiffsmörgås till förrätten

Ingredienser

  • 1 äpple
  • 1 rödlök
  • 250 g cottage cheese
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 salladsblad
  • 4 skivor grovt bröd
  • 8 skivor rostbiff
  • Instruktioner

    Kärna ur och skär äpplet i tärningar. Skala och skiva löken. Blanda cottage cheese och den skalade löken lök. Smaka av och salt och peppra efter behov. Lägg ett salladsblad på varje brödskiva. Fördela röran på bröden. Rulla rostbiffen och lägg ovanpå. Dekorerar med lite lök.

    Liknande recept

    4.2
    2 h 45 min
    8
    5

    Kommentarer (1)

    michaelarehn 23 februari 2009

    Det här var verkligen kanon! En 5:a!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben