Tobbes ingefärsmaränger

Serverar: 20-30 portioner

Härliga sjudna maränger med smak av ingefära, starkt och sött i god blandning...

Ingredienser

  • 4 äggvitor
  • 3 dl socker
  • 2-3 tsk malen ingefära
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 125°.
    2. Häll äggvitor, socker och ingefära i en skål, gärna av metall.
    3. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa med elvisp 5-10 minuter.
    4. Ta skålen från värmen och vispa smeten sval och tjock.
    5. Lägg smeten i klickar eller spritsa ut den på en plåt med bakplåtspapper.
    6. Grädda mitt i ugnen tills kakorna släpper pappret, små maränger cirka 30-40 minuter, stora cirka 60 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben