Tomatpaj med feta och oliver

Tomatpaj med feta och oliver

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 100 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 msk vatten
  • Fyllning
  • 4-5 tomater
  • 20 svarta oliver
  • 1 burk fetaost
  • 50 g grovriven ädelost
  • Äggstanning
  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 1½ tsk oregano
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Blanda till pajdegen, låt den vila svalt. Vispa ägg och mjölk och krydda. Tryck ut degen i en pajform och lägg skivade tomater, fetaost och oliver i pajbottnen. Häll över äggstanningen. Grädda i ugn 225 grader i cirka 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gurgelfranz 15 april 2009

    Smarrig paj, fräscha smaker med tomat och oregano ihop med feta, det gifter sig perfekt med oliverna och ädelosten...mums!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben