Tonfisk- och kaprismacka

Serverar: 4 portioner

Ett gott kvällsfika, eller varför inte till en mysig picknick.

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • ½ rödlök i bitar
  • 300 g tonfisk i vatten, avrunnen, ca 2 burkar
  • 3 msk kapris
  • Salt
  • Peppar
  • 2 krm curry
  • 2 dl gräddfil
  • 4 stycken grova portionsbröd, eller ciabatta
  • 12 st salladsblad
  • 8 st svarta oliver i vatten
  • 100 g fefferoni på burk
  • Instruktioner

    1. Koka äggen. Låt dem svalna. Skiva äggen i stora bitar.
    2. Blanda ägg, rödlök, tonfisk, kapris, salt, peppar, curry och slutligen gräddfil. Rör försiktigt.
    3. Lägg tonfiskröran, tillsammans med salladsblad, oliver och fefferoni på 4 grova brödskivor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben