Tonfiskpaj

Serverar: 4-6 portioner

Enkel att göra & smakar jättegott!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 100 g margarin
  • 2- 2 1/2 dl mjöl
  • 2 msk kallt vatten
  • Fyllning
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 dl purjolök
  • 3 dl riven ost
  • 3 ägg
  • 2 dl creme fraiche
  • Aromat
  • Vitlökspeppar
  • 1 tsk curry
  • Instruktioner

    Gör pajdegen. Tryck ut i en pajform och nagga. Förgrädda i ca 8 min. Fördela avrunnen tonfisk och hackad purjo över pajskalet. Krydda. Vispa samman ägg, créme fraiche och curry. Slå över tonfisken och strö till sist osten över. Grädda i ca 30-35 min eller tills äggstanningen fått fin färg.

    Liknande recept

    4.5
    45 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben