Tonfiskröra med äpple

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Perfekt som fyllning till smörgåstårta eller kanske till wraps eller baguette!

Ingredienser

  • 400 g tonfisk i vatten
  • 1 rödlök
  • 250 g kesella
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 äpple, tex golden delicious
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Låt tonfisken rinna av väl. Skala och hacka löken. Skär äpplet i små tärningar. Mosa tonfisken och blanda med kesella, vitlök, senap, lök och äpple. Smaksätt med salt och peppar.
    2. Använd som fyllning till smörgåstårta (räcker till ett lager, 15 port), eller dela upp röran på tunnbröd eller baguetter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben