Tonfiskrullar Gratinerade i ugn

Serverar: 4 portioner

Annorlunda rätt att andvända tonfisk i burk . Krämiga o goda . Lätt att förbereda smaskens med en sallad till .

Ingredienser

  • 2 burkar Tonfisk i vatten a`200 gr
  • 1 dl remouladsås
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 finhackad Rödlök
  • 2 krm peppar
  • 2 krm salt eller kryddsalt
  • 1 paket små mjuka tortillabröd
  • 1 burk tomatsås (400 gr)
  • 2-3 dl smakfull riven ost (efter egen smak)
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen 225 C # 1 .Häll av tonfisken , Finfördela den o blanda med remouladsås / creme fraiche /hackad lök. smaka av med peppar o salt. # 2. fördela 1/2 dl tonfiskröra på varje tortillas. # 3 .Rulla ihop o lägg i ugnsfast form. # 4. häll över tomatsåsen # 5. Strö över rivna osten . In i ugnen på mitten ca 10-12 min till osten fått fin färg .

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10

    Kommentarer (1)

    jaaniis 9 augusti 2012

    Gott, fast jag ändra lite och använde tunnbröd istället och gjorde det som en tårta med fyllning mellan varje bröd då det brukar va så besvärligt att få rullarna att hållas ihop. Funkade bra och kommer säkerligen att göra rätten fler gånger :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben