Torsk i lök- och paprikasås

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

En enkel middag!

Ingredienser

  • 1/2 lök
  • 1/2 paprika
  • 1 msk olja
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 1/2 fiskbuljongtärning
  • 350 g torsk
  • Instruktioner

    1. Dela lök, paprika i skivor.
    2. värm oljan i grytan. Lägg i lök och paprika tills det mjuknar.
    3. Blanda i mjölet, ha i vatten och grädde, koka upp.
    4. Lägg i fiskbuljongen.
    5. Lägg torsk bitarna på såsen, låt det sjuda i 10 minuter.
    6. Servera med kokt potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    gottgris 7 februari 2010

    Enkelt o gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben