Torsk med pikant röksmak
Serverar:
4 portioner
Den pikanta torsken är en höjdare !!!!!
Ingredienser
800 g torsk, färsk eller djupfryst
2 pkt. bacon
8 stora tomater
1 stor knippa dill
Salt
Peppar
Smör till formen
Instruktioner
Smörj en eldfast form. Skiva torsken och lägg den i formen.
Salta och peppra. Klipp över rikligt med dill, samt lägg på baconbitar, skurna i fina strimlor.
Täck med ett rejält "lock" med skurna tomater, lägg på ytterligare dill samt täck formen med folie.
Grädda i 175 grader varm ugn ca 45 minuter. Servera med en blandad grönsallad samt pressad potatis.
Smaklig spis !
Liknande recept
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
Kokt torsk med grönsaksragu
4
30 min
4
Torsk i citrongräddsås
5
4
1
Champinjonstuvning pikant
4
Karrékotlett Pikant
4
4
Torsk i ugn med blekselleri och paprikatäcke
5
4
1
Kokt torsk med mild äggsås
4.7
4
3
Torsk i pastasås
5
4
Torsk med rotfruktsmos
30 min
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!