Torsk med pikant röksmak

Serverar: 4 portioner

Den pikanta torsken är en höjdare !!!!!

Ingredienser

  • 800 g torsk, färsk eller djupfryst
  • 2 pkt. bacon
  • 8 stora tomater
  • 1 stor knippa dill
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till formen
  • Instruktioner

    1. Smörj en eldfast form. Skiva torsken och lägg den i formen.
    2. Salta och peppra. Klipp över rikligt med dill, samt lägg på baconbitar, skurna i fina strimlor.
    3. Täck med ett rejält "lock" med skurna tomater, lägg på ytterligare dill samt täck formen med folie.
    4. Grädda i 175 grader varm ugn ca 45 minuter. Servera med en blandad grönsallad samt pressad potatis.
    5. Smaklig spis !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben