Torskgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En jättegod fiskgryta som går fort att göra.

Ingredienser

  • 1 fryst torskblock. 400 g
  • 1 msk smör
  • 1 tsk curry
  • 1 dl strimlad purjolök
  • 1 burk hela tomater, 400 g
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk mjöl
  • Instruktioner

    Smält smöret pudra i curryn, lägg i purjolöken. Låt steka någon minut. Skär torsken i 5-6 bitar lägg i grytan. Pudra på lite mjöl, häll på matlagningsgrädden låt puttra tills torsken är klar. Smaka av med salt peppar ev. mer curry. Lägg i tomaterna när de återstår någon minut. Servera med ris eller kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (7)

    farmoringer 6 februari 2008

    Det var en lättlagad och god gryta. Kommer att göras fler gånger.

    Mimmen 24 september 2008

    Testade receptet i dag. Det var jättegott, och lättlagat! MUMS!

    Maria_g 30 januari 2009

    Å vilken smarrig maträtt, godaste fiske mkt mycket länge! Det här kan vi äta 1gng i veckan, sa min sambo. Bästa bytyg.

    kattgnag 20 augusti 2009

    Jättegod! Denna gör vi fler gånger. Tack!

    reiny 24 april 2010

    J Ä T T E G O T T !!!

    Linn123 13 september 2010

    Precis ätit klart nu, det var Jättegott och superenkelt att göra!

    Nubbe 21 februari 2011

    Snabbt, enkelt och gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben