Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
En jättegod fiskgryta som går fort att göra.
Smält smöret pudra i curryn, lägg i purjolöken. Låt steka någon minut. Skär torsken i 5-6 bitar lägg i grytan. Pudra på lite mjöl, häll på matlagningsgrädden låt puttra tills torsken är klar. Smaka av med salt peppar ev. mer curry. Lägg i tomaterna när de återstår någon minut. Servera med ris eller kokt potatis.
Det var en lättlagad och god gryta. Kommer att göras fler gånger.
Testade receptet i dag. Det var jättegott, och lättlagat! MUMS!
Å vilken smarrig maträtt, godaste fiske mkt mycket länge! Det här kan vi äta 1gng i veckan, sa min sambo. Bästa bytyg.
Jättegod! Denna gör vi fler gånger. Tack!
J Ä T T E G O T T !!!
Precis ätit klart nu, det var Jättegott och superenkelt att göra!
Snabbt, enkelt och gott!